Izan & Rul – Coming up next

January 6, 2009

adn_2218

 

Izan & Rul nih special skit, Adi cover dia punya event lama dulu masa diorang nih bertunang. tak sangka plak time reception dia ingat lagi kat adi… Thanks babe sebab hire aku and trust kat aku utk amik gambo wedding korang… anyway, good luck to both of  you. Tunggu yeh entry full korang, tgh tak cukup tangan nih nak mengedit. apepon nanti akan diuploadkan.. hoho..

AdiNang

Advertisements

Arzumy & Zalia – Solemnization

January 2, 2009

adn_0178

adn_0264

adn_02971

adn_0415

adn_0428

adn_0569

adn_0494

adn_0598

dsc_8760

adn_0659

adn_0801

dsc_8967

 

Arzumy & Zalia – Solemnization

Hye  Semua, Firstly, nak ucapkan thanks yang tak terhingga kepada korang yang bukak blog baru adi nih. Adi tau agak sukar jugak untuk memindahkan pembaca daripada blog lama kepada blog baru ini, hehehe.. Tahun baru, Adi pun berpindah ke blog baru, Anyway, Thanks tak terhingga kepada korang yang sempat singgah ke blog nih.

Ok, Cerita pasal wedding Arzumy nih, Wedding ni adalah job Candid Syndrome. well, Im still official Photographer CS lagi until April 09. So, untuk tatapan clien Adi, Disinilah korang boleh view gambar korang. Arzumy & Zalia ni memang pasangan yang secocok lah. Bestnya pasal wedding diorang ni, Sebab banyak clients lama adi terserempak kat sini, Client wedding lah, client kids journal lah.. So happening lah skit. heheehehe… Pada hari pernikahan diorang nih, Zalia kelihatan agak stress pada permulaannya, maybe dia ada sedikit nervous kot. Arzumy plak Ceria semacam, seronok sangat kot nak kawen.. heheehee.. Adi pon dah tak sabar dah nak menunggu hari nih. apepon adi doakan yg terbaik utk diorang.

Ok Guys, Happy New Year and wish me The best untuk tahun ini dan tahun2 akan datang. Jiwa wedding nih masih membara walaupun tahun nih bakal bergerak solo. Doakan yang baik2 yeh…

 

AdiNang 
Phone : 017 654 9971
Email : Adinang@candidsyndrome.com
YM : dreyfliez

010109

December 31, 2008

adn_0325

Hye New Year! well, mlm tadi aku cuma duk rumah jer, tak celebrate mana2 pon. beriaya2 celebrate diorang semalam. hohoho, aku cuma duduk rumah diam2 merangka plan 2009 untuk aku success dalam wedding 2009. Azam aku tahun nih sangat kukuh. aku punya banyak reason utk berjaya, insyaallah… korang kat luar dan pembaca blog nih, doakan ler yang baik2 utk aku tahun ini, Tahun nih aku dah punya target yang besar.

ok, ini sneak preview utk solemnization Arzumy & Zalia, come next..

 

AdiNang | Wedding photographer
Phone : 0176549971

Why im Here?, & what im doing here?

December 20, 2008

The New Blog

 

Firstly, Thanks to my supporters, jutaan million terima kasih sebenarnya kepada mereka yang masih concern pasal AdiNang. Well, Adi sekarang kena buat blog baru sebab blog lama sudah bukan kepunyaan Adi. seperti yang korang sedia maklum, Adi akan menamatkan contract dengan CS pada awal April 2009.

Disebabkan itu, My blog kat CS juga sudah tidak dapat dipublish lagi. Dan mengapa adi membuat blog baru ini? kerana adi masih ingin mengupload gambar2 wedding client2 adi yang adi ambik dari CS juga. Disebabkan rumah lama dah takde, so adi buat ler yg baru disini. untuk kemudahan klien2 adi melihat hasil kerja adi (CS) yang byk tidak dipublish lagi. Sebarang kesulitan untuk perkara itu, amatlah dikesali dan adi akan cuba menguploadnya.

Sedikit cerita berkaitan dengan pengunduran AdiNang di Candid Syndrome, Actually AdiNang akan menamatkan contract di CS pada Awal April 2009! dan kepada Clients2 Adinang yang telah membooking adinang dalam tempoh ini, anda tidak perlu risau dan takot, I’m Still give the best for my Artwork. Adi akan menyudahi semua booking2 client dalam tempoh contract ini dan gambar akan di publish disini, kerana Adi mempunyai sedikit teknikal problem dengan blog CS adi.

For people yang keep doin question me, betol ke adi nak keluar dari CS dan membuat wedding sendiri? Jawapan saya adalah Yes! mmg adi akan membuat wedding sendiri after this. dan jangan lupa untuk menunggu package eksklusif dari Adinang untuk wedding Next year. Mengapa adi tidak menyambung Contract di CS? kamu bole menemui jawapannya di Blog adi yang lain iaitu di 

http://milkinthebottle.blogspot.com

Disitu ada adi ceritakan mengenai perkara tersebut! dan untuk makluman, Adi Membuat pengunduran ini dengan cara yang tidak menyakiti mana2 pihak. dan setelah berunding dengan semua anggota2 dan warga CS. dan tiada sebarang kesulitan atau masalah mengenai pengunduran ini. jangan disalahertikan entry ini.

Hurm..dah, itu jer Adi nak cakap. so, korang masih boleh enjoy tengok gambar2 wedding dari AdiNang disini, mulai sekarang dan kepada klien2 CS yang tanya adi, mana adi upload gambar diorang? Jawapannya, di blog ini. Nanti adi inform kepada korang yeh.. Thanks so much for reading! And Wish me luck 🙂

regards:

AdiNang

Phone: 017 654 9971

YM : dreyfliez

Ozzy & Lynda – Solemnization

December 19, 2008

ozzy

 

Ozzy & Lynda

Percubaan kali pertama ini adi letak dulu gambar Ozzy & Lynda nih, baru nak sesuaikan diri dengan system WordPress ini, maklumlah, blog lama kita dah bukan kita punya lagi.. so, insyaallah lepas nih akan diupload gambar wedding disini.

Wish me luck 😉

 

AdiNang